Collecties

D.P. Factory biedt een uitgebreid assortiment van creatieve, innovatieve, educatieve, maar vooral commerciƫle producten voor de groothandel en retail. Ons team is voortdurend op zoek naar de nieuwste trends. We staan open voor nieuwe ideeƫn en communicatie met onze klanten is zeer belangrijk voor ons. We ontwerpen en produceren o.a. :

   DIY knutselproducten voor volwassenen en kinderen

   Stationery & Back to School collecties

   Speelgoed & spelletjes

   Feestartikelen & cadeauverpakkingssets

   Trendy Home Deco producten

   Premiums & Licentie-artikelen

Nieuwe ontwerpen voor iedere gelegenheid

We beschikken over een uitgebreide collectie van motieven en designs, daarnaast ontwikkelen we year round nieuwe producten voor elk seizoen. Met deze proactieve manier van ontwikkelen bieden we onze klanten de mogelijkheid om op het juiste moment vernieuwende producten aan hun productgamma toe te voegen. Indien nodig werken onze designers direct samen met de klant om de klantvraag zo efficient mogelijk te vertalen naar nieuwe producten en designs.

U bent van harte welkom om bij ons in de showroom een kijkje te nemen!

Zoekt u iets specifieks?

Wij kunnen u een complete productrange bieden met trendy, stijlvolle en originele producten en verpakkingen om zo de herkenbaarheid te vergroten en het "cross-selling" effect te verbeteren. U kunt ook uw eigen colllectie laten ontwerpen om uw (eigen) merk beter te positioneren. Private label concepten zijn voor u daarmee binnen handbereik. Wij ontwerpen producten op maat, zonder extra kosten. De producten en de verpakkingen worden door ons design team nieuw gemaakt of aangepast, volledig naar uw wensen.

DPF login

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Footer

logo
D.P. Factory B.V.
De Vlasman 1
6669 ND Dodewaard
The Netherlands
+31(0)488 417 555