Over

UR Slider Home

Productontwikkeling en design

Ons team van designers laat zich inspireren tijdens internationale beursbezoeken en stedentrips en duiken ook dagelijks de virtuele wereld in op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Daarnaast werken zij nauw samen met de afdelingen Sales en Inkoop zodat ze weten wat de markt wil en hoe productie zo commercieel en verantwoord mogelijk kan. Wij hebben illustratoren, 3D-specialisten, productontwikkelaars, verpakkingspecialisten, display-ontwikkelaars, samplemakers, photoshopspecialisten en fotografen in huis die samen het creatieve hart van het bedrijf vormen. Er wordt samengewerkt in speciale teams die concepten en idee├źn vertalen naar productlijnen. De klant wordt steeds betrokken bij dit creatieve proces. Onze inkopers houden persoonlijk toezicht op de productie in binnen- en buitenland.

Verkoop

Onze verkopers zijn direct betrokken bij het ontwikkelings- en inkoopproces. Ze hebben jarenlange ervaring in deze productgroepen en weten hoe ze u als klant zo goed mogelijk kunnen ondersteunen met technische informatie, sampling, de juiste prijzen en levertijden. Hierdoor krijgt u als klant een commercieel product in de schappen.

Inkoop

Onze inkopers reizen meerdere malen per jaar af naar internationale beurzen en naar het Verre Oosten om leveranciers te sourcen en te bezoeken. Zij zien graag met eigen ogen hoe producten gemaakt worden en hoe werkomstandigheden zijn. Ook zij werken samen met de afdeling Verkoop en design om tot een uitgebalanceerd product te komen.

Beurzen

We zijn jaarlijks te bezoeken op Paperworld in Frankfurt en Insight-X in Nurnberg

DPF login

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.

Footer

logo
D.P. Factory B.V.
De Vlasman 1
6669 ND Dodewaard
The Netherlands
+31(0)488 417 555